Γεννήτριες Σκαφών

Σειρά Γεννητριών PAGOURO:

Οι γεννήτριες σκαφών PAGOURO έχουν καθιερωθεί παγκοσμίως στην ναυτιλιακή αγορά για τον βέλτιστο λόγο απόδοσης, ησυχίας και μικρού μεγέθους.

Το μεγάλος εύρος προϊόντων καλύπτει κάθε ανάγκη για ενέργεια από μικρά ιστιοφόρα μέχρι supeyacht.

Αθόρυβο

Τόσο οι κινητήρες όσο και οι γεννήτριες των PAGOURO είναι υδρόψυκτα! Συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη για αερισμό ψύξης έτσι ο θόρυβος μειώνεται σημαντικά. Επίσης το ηχομονωτικό κάλυμμα έχει ένα μικρό άνοιγμα για είσοδο αέρα καύσης ο οποίος οδηγείται σε ειδικά σχεδιασμένο μονοπάτι που δεν επιτρέπει τον θόρυβο να βγει έξω από το κάλυμμα. Το κάλυμμα είναι φτιαγμένο από ενισχυμένο πολυεστέρα και καλύπτεται από υψηλής πυκνότητας neoprene για μέγιστη ηχομόνωση.

Ελαφρύ και μικρών διαστάσεων

Κάθε προϊόν της PAGOURO είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να  μειώνεται δραστικά το συνολικό μέγεθος και βάρος του τελικού προϊόντος. Για παράδειγμα το PAGOURO 2000 ζυγίζει μόνο 46Kg και οι διαστάσεις του είναι μόνο (47 x 40 x h 47 cm), και παράγει  2 kW συνεχούς λειτουργίας.

Ασφαλές

Οι γεννήτριες PAGOURO είναι εφοδιασμένες με οπτικές σημάνσεις (λυχνίες) και σημάνσεις φορτίου για άμεσο έλεγχο του φορτίου που τροφοδοτεί καθώς και έχουν όλες τις προστασίες από χαμηλή πίεση λαδιού και υψηλή θερμοκρασία