Σταθμοί Φόρτισης Αυτοκινήτων

Home Two

Ο φορτιστής HOME TWO  είναι μια απλή οικονομική λύση για οικιακή χρήση. Προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για ιδιωτική χρήση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό ή και εξωτερικό parking πάνω σε τοίχο με την υφιστάμενη βάση του.


Private One

Σχεδιασμένα να παρέχει την επιλογή για 3 τύπους σύνδεσης, ο φορτιστής PRIVATE ONE είναι ιδανικός για χώρους όπως parking, εταιρειών, κοινόχρηστους χώρους, μεγάλα κτίρια, οικίες κτλ. Χειρίζεται μέσω εφαρμογής iOS και Android, παρέχει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία όπως κατανάλωση ενέργειας και ιστορικό φόρτισης επίσης επιτρέπει την επιλογή ισχύς και κράτηση φόρτισης να γίνεται απομακρυσμένα.


privateone-borne

Master One

Το MASTER ONE είναι ένα κεντρικό σύστημα αναγνώρισης, πληρωμής και διαχείρισης φορτίου προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να προστεθούν νέοι σταθμοί φόρτισης και να επεκταθεί με ασφάλεια το δίκτυο.

Το Master One μπορεί να ελέγξει όλους τους φορτιστές που έχουν δυνατότητα επικοινωνίας μέσω RS 485, CAN, Ethernet and ZigBee.

Έτσι τα parking αυτοκινήτων μπορούν να εφοδιαστούν τόσο με απλούς φορτιστές ή ακόμα και multi-standard Combo και CHAdeMO  γρήγορους φορτιστές ανάλογα με τις ανάγκες φόρτισης της εγκατάστασης.

Plug types

Depending on type of charging stations, AC and DC, controllable by RS 485 and CAN

Smart One

Ο SMART ONE, από την ίδια οικογένεια με τον MASTER ONE, είναι ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης φορτιστών αυτοκινήτων σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Επιτρέπει την δυναμική διανομή της διαθέσιμης ισχύος σε κάθε φορτιστή χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο δίκτυο. Έτσι μπορεί να γίνει επέκταση των φορτιστών με ασφάλεια.

Ο SMART ONE ελέγχει όλους τους τύπους φορτιστών που επικοινωνούν μέσω RS 485, CAN and Ethernet, όπου κάνει διαχείριση το φορτίου και καθιστά έξυπνους τους φορτιστές με απόλυτη ασφάλεια για την ηλεκτρική εγκατάσταση του κτιρίου

smartone-front

Απομακρυσμένος έλεγχος σε πραγματικό χρόνο

Παρέχουμε στους πελάτες μας μια σειρά εργαλείων για να διαχειρίζονται και να χρησιμοποιούν τους φορτιστές απομακρυσμένα.

Η εφαρμογή μας για κινητά evpass είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και παρέχει πρωτοποριακές λύσεις όπως:

– Εκκίνηση και σταμάτημα της φόρτισης του αυτοκινήτου
– Πληροφόρηση της κατάστασης φόρτισης σε πραγματικό χρόνο
– Επαναφόρτιση του λογαριασμού κάθε στιγμή

Ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης από ειδικευμένο προσωπικό

Εκτός από την βοήθεια για την επιλογή του κατάλληλου φορτιστή για την εφαρμογή σας η POLITECH με εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης, σύνδεσης και διαχείρισης του νέου σας εξοπλισμού


installateur

       

Το RANGEXT είναι διαθέσιμο σε 22 kW ισχύ και είναι μια νέα προσθήκη στην γκάμα φορτιστών της GreenMotion. Με την ίδια τεχνολογία αιχμής και προσανατολισμένο τόσο για ιδιωτική όσο και για δημόσια χρήση χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα φόρτισης και την υψηλή απόδοση του μειώνοντας σημαντικά τις απώλειες.

Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι περιλαμβάνει μια LED οθόνη που δείχνει άμεσα την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Η οθόνη 10 ιντσών που διαθέτει επιτρέπει την εύκολη χρήση και την παραμετροποίηση του.


 

Setting the standard of cutting-edge electric plane charging

Ο FLIGHTXT είναι ο πρώτος φορτιστής αεροπλάνων της Green Motion που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελβετία.

Ο FLIGHTXT βασίστηκε στην τεχνολογία του RANGEXT δημιουργώντας τον πρώτο και μοναδικό φορτιστή αεροπλάνων με την υψηλότερη απόδοση (>96%) για ηλεκτρικά αεροπλάνα. Η λύση αυτή έχει επιλεγεί από την H55( εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης για την νέα γενιά των αεροπλάνων H55 Zero-Emission Electric Airplane.

Η H55 επέλεξε την Green Motion και τον φορτιστή FLIGHTXT για την φόρτιση των αεροπλάνων της

Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι του φορτιστή FLIGHTXT περιλαμβάνει ένδειξη κατάσταση φόρτισης μπαταριών σε πραγματικό χρόνο. Η οθόνη 10 ιντσών με τεχνολογία αφής επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του καθιστώντας το τον κορυφαίο φορτιστή για την νέα γενιά αεροπλάνων.

The stainless-steel housing design of the airplane electric FLIGHTXT charging station includes a charge status indicator instantly showing the battery state of charge. The 10-inch touch screen display enables intuitive use, setting the standard to charge and power the next generation of airplanes.


eMobility Cockpit

MANAGE AND CONTROL YOUR CHARGING STATIONS NETWORK IN REAL TIME.

Το λογισμικό διαχείρισης της Green Motion επιτρέπει τον έλεγχο των φορτιστών τόσο από οικονομική όσο από τεχνική πλευρά. Η συνεχής παρακολούθηση επιτρέπει μόνιμο έλεγχο κατάστασης φόρτισης και κατανάλωσης δικτύου καθώς και κάθε πιθανή βλάβη.

Συμπληρωματικά συνδυάζει διαχείριση από τους χρήστες καθώς και υπάρχει και επιλογή για την σταθερή τιμολογιακή πολιτική των σταθμών φόρτισης. Το σύστημα μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με υφιστάμενα προγράμματα μιας εταιρείας όπως ERP κτλ.

Η Green Motion επίσης προσφέρει παραμετροποιήσιμά website και εφαρμογές κινητου τηλεφώνου για τους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει μόνιμη παρακολούθηση του σταθμού φόρτισης και την κατάσταση του φόρτισης του αυτοκινήτου του χρήστη. Τέλος παρέχει ενημέρωση με SMS ή email μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης φόρτιση και δίνει πληροφορίες στον χρήστη που βρίσκονται κοντινοί σταθμοί φόρτισης.

AdminCenter