Σταθμοί Φόρτισης Αυτοκινήτων

Home Two

Ο φορτιστής HOME TWO είναι μια πολύ απλή και οικονομική λύση για οικιακή χρήση. Προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για ιδιωτική χρήση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο εσωτερικού ή και εξωτερικού parking με τη βάση του.


Private One

Ο φορτιστής PRIVATE ONE είναι ειδικά σχεδιασμένος να παρέχει την επιλογή για 3 τύπους σύνδεσης. Είναι ιδανικός για χώρους όπως parking, εταιρείες, κοινόχρηστους χώρους, μεγάλα κτίρια, οικίες.  Ο χειρισμός του είναι πανεύκολος και γίνεται μέσω εφαρμογής iOS και Android. Παρέχει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία όπως η κατανάλωση ενέργειας και το ιστορικό φόρτισης, ενώ επιτρέπει να γίνεται απομακρυσμένα η επιλογή ισχύος και κράτησης φόρτισης.


privateone-borne

Master One

Το MASTER ONE είναι ένα κεντρικό σύστημα αναγνώρισης, πληρωμής και διαχείρισης φορτίου προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να προστεθούν νέοι σταθμοί φόρτισης και να επεκταθεί με ασφάλεια το δίκτυο.

Το MASTER ONE μπορεί να ελέγξει όλους τους φορτιστές που έχουν δυνατότητα επικοινωνίας μέσω RS 485, CAN, Ethernet and ZigBee.

Με αυτό τον τρόπο τα parking αυτοκινήτων μπορούν να εφοδιαστούν με απλούς φορτιστές ή ακόμα και multi-standard Combo και CHAdeMO γρήγορους φορτιστές ανάλογα με τις ανάγκες φόρτισης της εγκατάστασης.

Plug types

Οι τύποι εξαρτώνται ανάλογα με τον τύπο των σταθμών φόρτισης, AC και DC και ελέγχονται από RS 485 και CAN.

Smart One

Ο SMART ONE, από την ίδια οικογένεια με τον MASTER ONE, είναι ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης φορτιστών αυτοκινήτων σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Επιτρέπει τη δυναμική διανομή της διαθέσιμης ισχύος σε κάθε φορτιστή χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο δίκτυο. Έτσι μπορεί να γίνει επέκταση των φορτιστών με ασφάλεια.

Ο SMART ONE ελέγχει όλους τους τύπους φορτιστών που επικοινωνούν μέσω RS 485, CAN and Ethernet, κάνοντας σωστή διαχείριση του φορτίου με απόλυτη ασφάλεια για την ηλεκτρική εγκατάσταση του κτιρίου.

smartone-front

Απομακρυσμένος έλεγχος σε πραγματικό χρόνο

Στην Politech Power παρέχουμε στους πελάτες μας τρόπους για να μπορούν να διαχειρίζονται και να χρησιμοποιούν τους φορτιστές τους απομακρυσμένα.

Η εφαρμογή μας για κινητά evpass είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και παρέχει πρωτοποριακές λύσεις όπως:

  • Εκκίνηση και διακοπή της φόρτισης του αυτοκινήτου
  • Ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση φόρτισης σε πραγματικό χρόνο
  • Επαναφόρτιση του λογαριασμού ανά πάσα στιγμή

Ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης από ειδικευμένο προσωπικό

Εκτός από τη βοήθεια για την επιλογή του κατάλληλου φορτιστή για την εφαρμογή σας, η Politech Power με εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης, σύνδεσης και διαχείρισης του νέου σας εξοπλισμού.


installateur

       

 

Το RANGEXT είναι διαθέσιμο σε 22 kW ισχύ και είναι μια νέα προσθήκη στην γκάμα φορτιστών της GreenMotion. Με την ίδια τεχνολογία αιχμής και προσανατολισμένο τόσο για ιδιωτική όσο και για δημόσια χρήση χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα φόρτισης και την υψηλή απόδοση του μειώνοντας σημαντικά τις απώλειες.

Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι περιλαμβάνει μια LED οθόνη που δείχνει άμεσα την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Η οθόνη 10 ιντσών που διαθέτει επιτρέπει την εύκολη χρήση και την παραμετροποίησή του.


 

Τεχνολογία αιχμής για τη φόρτιση ηλεκτρικών αεροπλάνων

Ο FLIGHTXT είναι ο πρώτος φορτιστής αεροπλάνων της Green Motion που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελβετία.

Ο FLIGHTXT βασίστηκε στην τεχνολογία του RANGEXT δημιουργώντας τον πρώτο και μοναδικό φορτιστή αεροπλάνων με την υψηλότερη απόδοση (>96%) για ηλεκτρικά αεροπλάνα. Η λύση αυτή έχει επιλεγεί από την H55 (εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης για τη νέα γενιά των αεροπλάνων H55 Zero-Emission Electric Airplane.

Η H55 επέλεξε την Green Motion και τον φορτιστή FLIGHTXT για την φόρτιση των αεροπλάνων της

Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι του φορτιστή FLIGHTXT περιλαμβάνει ένδειξη κατάσταση φόρτισης μπαταριών σε πραγματικό χρόνο. Η οθόνη 10 ιντσών με τεχνολογία αφής επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του καθιστώντας το τον κορυφαίο φορτιστή για τη νέα γενιά αεροπλάνων.


 

eMobility Cockpit

Διαχείριση και έλεγχος του δικτύου σταθμών φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.

Το λογισμικό διαχείρισης της Green Motion επιτρέπει τον έλεγχο των φορτιστών τόσο από οικονομική όσο από τεχνική πλευρά. Η συνεχής παρακολούθηση επιτρέπει μόνιμο έλεγχο κατάστασης φόρτισης και κατανάλωσης δικτύου καθώς και κάθε πιθανή βλάβη.

Συμπληρωματικά συνδυάζει διαχείριση από τους χρήστες καθώς υπάρχει και επιλογή για τη σταθερή τιμολογιακή πολιτική των σταθμών φόρτισης. Το σύστημα μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με υφιστάμενα προγράμματα μιας εταιρείας όπως ERP.

Η Green Motion επίσης προσφέρει παραμετροποιήσιμα website και εφαρμογές κινητου τηλεφώνου για τους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει μόνιμη παρακολούθηση του σταθμού φόρτισης και την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου του χρήστη. Τέλος παρέχει ενημέρωση με SMS ή email μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης φόρτιση και δίνει πληροφορίες στον χρήστη που βρίσκονται κοντινοί σταθμοί φόρτισης.

AdminCenter