Εφεδρικά Η/Ζ – Γεννήτριες

Όταν το ρεύμα κόβεται τότε το εφεδρικό ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Η/Ζ θα αναλάβει όλα τα φορτία της εγκατάστασης σας ώστε να αποφευχθούν καταστροφικές επιπτώσεις και διακοπής λειτουργίας.

Η POLITECH έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη γεννήτρια Η/Ζ ώστε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Οι επιλογές για την αγορά ενός Η.Ζ είναι πολλές και η λάθος εκτίμηση μπορεί να επιφέρει σημαντικές απώλειες είτε σε χρήματα είτε στην αξία χρήσης του μηχανήματος.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη γεννήτρια για την εφαρμογή σας  με το καλύτερο δυνατό κόστος και ανεξάρτητα της επιλογής σας να έχετε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής παρέχουμε Ευρωπαϊκά Η/Ζ διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Προσφέρουμε Η/Ζ μόνο με επώνυμους κινητήρες όπως Perkins, Iveco (FPT), Baudouin(France), Mitsubishi, Doosan, Volvo, Yanmar, Deutz.

Το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι μεγάλο, από την εγκατάσταση και εκκίνηση μέχρι και την πλήρη τεχνική κάλυψη μέσω εξειδικευμένων συμβολαίων συντήρησης για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Καλέστε μας να πάρετε μια προσφορά και να μάθετε γιατί είμαστε η καλύτερη επιλογή για την προμήθεια και υποστήριξη Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών.