Συστήματα Απομακρυσμένου Έλεγχου Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών

Η μεγαλύτερη ανησυχία με τα περισσότερα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη είναι αν θα μπορέσουν, σε μία γενική διακοπή ρεύματος, να ξεκινήσουν άμεσα και να αναλάβουν με επιτυχία τα φορτία μίας εγκατάστασης.

Για να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους, σε περίπτωση ανάγκης, χρειάζεται να ελέγχονται τακτικά παράμετροι όπως: η στάθμη του καυσίμου, η κατάσταση των μπαταριών, η κατάσταση στον πίνακα αυτοματισμού, η διακοπή έκτακτης ανάγκης.

Η Politech Power σας δίνει τη λύση.

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος απομακρυσμένου ελέγχου από την Politech Power μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τους χρόνους εργασίας για τους ελέγχους και να έχετε μια πλήρη αναφορά όλων των βασικών παραμέτρων ενός ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του NETBITER της HMS είναι ότι έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με πολλά διαφορετικά συστήματα (PLC, Controllers, Remote Sensors), ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογές υβριδικών συστημάτων για τον πλήρη έλεγχο όλης της εγκατάστασης.

Το λειτουργικό σύστημα Argos for PowerGen έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές γεννητριών ηλεκτροπαραγωγών ζευγών με αποτέλεσμα να διαθέτει όλες τις βασικές πληροφορίες αλλά και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, εύκολα, απλά και αξιόπιστα.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ DEMO
ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ;