Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

Portable Gasoline Generators Range

Η σειρά φορητών γεννητριών GRUPEL με κινητήρες βενζίνης είναι απλές στην χρήση, εύκολες στην μεταφορά και σου επιτρέπουν να έχεις ενέργεια παντού όπου την χρειάζεσαι!

Συνίσταται να λειτουργούν μόνο σαν εφεδρικές πηγές ρεύματος (μέγιστη χρήση από 4-6 ώρες συνεχόμενα) αλλά εύκολα μπορούν να υποστηρίξουν εξοπλισμό στο σπίτι ή στην επιχείρηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες αλλά και ανειδίκευτο ανθρώπινο δυναμικό.

Είναι ιδανικές για να τροφοδοτήσουν συσκευές σε οικίες, camping, φωτισμό και κάθε είδους εξοπλισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Με τα χαρακτηριστικά τους τα 3 μοντέλα έχουν πιστοποίηση CE αναφορικά με το περιβάλλον και τα πρότυπα θορύβου.

 


SMART Diesel Generators Range

Η σειρά ηλεκτροπαραγωγών ζευγών SMART της GRUPEL δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες σε εφεδρικά Η/Ζ για μικρές εφαρμογές από 9 – 30KVA όπου χρειάζεται αυτόματη μεταγωγή και άμεση παροχή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Τα ειδικά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της σειράς SMART την καθιστούν ιδανική λύση για εφεδρική πηγή ρεύματος αλλά και για μόνιμη σε ειδικές περιπτώσεις.

 


INDUSTRIAL Diesel Generators Range

Η Industrial σειρά της GRUPEL από 30-1500KVA στοχεύει σε μεγάλες εφαρμογές όπου το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος μπορεί να λειτουργήσει είτε συμπληρωματικά σε περίπτωση διακοπής τροφοδοσίας από το δίκτυο είτε και σαν κύρια πηγή ενέργειας.

 


HEAVY Diesel Generators Range

Η σειρά HEAVY από 600 – 3000KVA αποτελείται από Η/Ζ εντός container που είναι σχεδιασμένα να παρέχουν ενέργεια τόσο σε χαμηλή τάση όσο και στην Μέση Τάση είτε σαν εφεδρικές πηγές είτε και σαν κύριες πηγές ενέργειας.

 


Generators for SPECIAL PROJECTS

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της GRUPEL σε συνεργασία με την POLITECH είναι η δυνατότητα να υιοθετούν πλήρως τις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Με μεγάλη ποικιλία σε ειδικό πρόσθετο εξοπλισμό τα ειδικά έργα μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με κάθε ανάγκη του έργου και να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε ενδεικτικές λύσεις όπως:

 • Supervision and Data Acquisition System (SCADA): Έλεγχος και επικοινωνία με κεντρικά συστήματα διαχείρισης
 • Human machine interface (HMI): Οθόνες αφής, απομακρυσμένος χειρισμός μέσω internet, κινητών τηλεφώνων κτλ.
 • Κυψέλες Μέσης Τάσης
 • Συστήματα Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού Θερμότητας
 • Ειδικά συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου για κάθε απαιτούμενη αυτονομία
 • Ειδικά συστήματα πυροπροστασίας
 • Πνευματικά και ηλεκτρικά συστήματα εκκίνησης.
 • Ειδικές λύσεις για πολύ μεγάλες ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-30ºC to 55ºC)
 • Explosive atmosphere systems (ATEX)
 • Ειδικά συστήματα διαχείρισης και καθαρισμού καυσίμου για αποφυγή βλαβών
 • Μηχανές με χαμηλούς ρύπους
 • Απομακρυσμένα ψυγεία
 • IP54 ηχομονωτικά καλύμματα
 • Ερμάρια με βιομηχανικές παροχές ρεύματος για εύκολη τροφοδοσία

Τα ειδικά έργα μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με σημαντική εμπειρία πάνω σε έργα και σε κρίσιμες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

 


GAS Generators Range

Το φυσικό αέριο είναι καύσιμο σε υγρή μορφή που προέρχεται από την γη το οποίο στην συνέχεια μετατρέπεται σε αέρια μορφή και μεταφέρεται με αγωγούς σε όλο τον κόσμο.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από Η/Ζ με καύσιμο το φυσικό αέριο προσφέρει ενέργεια σε χαμηλότερο κόστος από τις τυπικές μηχανές εσωτερικής καύσης με πετρέλαιο. Συνήθως αυτές οι μηχανές μπορούν να καταναλώσουν διάφορα είδη αερίου όπως Φυσικό αέριο, Βιοαέριο, LNG, CNG κτλ Προσφέρουν υψηλή απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία με σεβασμό στο περιβάλλον καθώς έχουν χαμηλούς ρύπους.

Η ενεργεια που παράγεται από τα Η/Ζ μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικές εφαρμογές, πετροχημικα, συμπαραγωγές, αεροδρόμια κτλ.